Данас и сутра ведро и топло, за петак спремите кишобране

Данас ће бити претежно сунчано и топло време, у Војводини уз пролазну облачност понегде са краткотрајном кишом или локалним пљусковима с грмљавином. Топло и сунчано и у четвртак. Од петка следи променљиво облачно, топло и нестабилно време, местимично с кишом и пљусковима с грмљавином.

Ветар ће данас бити слаб до умерен, северних праваца. Најнижа температура од 13 до 18, највиша дневна од 29 до 32 степена.

У четвртак претежно сунчано и топло. Уз локални развој облачности понегде краткотрајна киша или пљусак с грмљавином. Ветар слаб, променљив. Најнижа температура од 15 до 20, највиша дневна од 28 до 32 степена. Могућа је локална појава грмљавине.

У петак се прогнозира променљиво облачно, топло и нестабилно време, местимично с кишом и пљусковима с грмљавином. Ветар ће бити слаб, променљив.

Најнижа температура од 15 до 20, највиша дневна од 29 до 32 степена.

Слично време очекује се и за дане викенда, са мањим падом температуре. Максимална дневна температура у суботу и недељу 28 степени.

Пре прогнози РХМЗ-а, до уторка променљиво облачно, топло и нестабилно, местимично с кишом и локалним пљусковима с грмљавином. Затим претежно сунчано време.

четвртак, 16. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара