Временска прогноза - 14. март

Хладније, у већем делу облачно, местимично киша, на планинама снег. Више падавина после подне и у току ноћи. На северу умерено облачно и суво. Ветар слаб и умерен северни и северозападни. Најнижа температура од 2 до 7, а највиша од 9 до 14 степени.

14.03.2020. Субота Хладније, у већем делу облачно, местимично киша, на планинама снег. Више падавина после подне и у току ноћи. На северу умерено облачно и суво. Ветар слаб и умерен северни и северозападни. Најнижа температура од 2 до 7, а највиша од 9 до 14 степени

15.03.2020. Недеља На северу Србије умерено облачно и суво. У осталим крајевима облачно, местимично с кишом, у брдско-планинским пределима снег. После подне и увече краткотрајни снег је могућ понегде и у нижим пределима. У току ноћи престанак падавина и постепено разведравање. Ветар слаб и умерен, северни и североисточни, у кошавском подручју после подне у скретању на југоисточни. Најнижа температура од 1 на северозападу до 4 на истоку, а највиша од 6 до 10 степени. 

16.03.2020. Понедељак Ујутро хладно, понегде слаб мраз. Током дана претежно сунчано и мало топлије. Ветар слаб, у кошавском подручју умерен и јак, југоисточни.  Најнижа температура од -3 до 3, а највиша од 11 до 15 степени

17.03.2020. Уторак Ујутро хладно, понегде слаб мраз. Током дана претежно сунчано и топлије. Ветар слаб до умерен северни. Најнижа температура од -4 до 4, а највиша од 12  до 17 степени.  

недеља, 28. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво