Временска прогноза - 8. март

У недељу мање падавина, али свежије! Главнина облачности биће изнад централних и јужних предела, падаће киша, на планинама снег. Из средње Европе стиже овај свежији ваздух и спушта температуру за неколико степени. Ујутру од 2 до 6, највиша дневна од 6 до 10 степени. У Београду повремено киша. Ујутру 4 степена, највиша дневна двоструко виша.

07.03.2020. Субота Наоблачење с кишом са севера и запада до краја дана прошириће се на све крајеве. На вишим планинама падаће снег. Више падавина увече и у току ноћи у јужним, централним и источним деловима Србије уз истовремени престанак на северозападу. Ветар слаб и умерен, северозападни. Највиша температура од 10  на северозападу до 17 степени  на југоистоку. 

08.03.2020. Недеља Претежно облачно, повремено с кишом, на планинама са снегом. Више падавина у првом делу дана у централним и јужним деловима Србије. Ветар слаб и умерен, на истоку повремено јак, северозападни. Најнижа температура од 2 до 6 , а највиша од 6 до 10 степени

09.03.2020. Понедељак Ујутро и пре подне на југоистоку облачно с кишом, на планинама са снегом, а у другом делу дана ова падавинска зона прошириће се на већи део Србије, само ће се на северозападу задржати суво уз променљиву облачност. Ветар слаб, променљивог смера. Најнижа температура од -1 до 4 , а највиша од 6  на југу и југоистоку до 13 степени на северозападу Србије. 

10.03.2020. Уторак На северозападу Србије променљиво облачно са сунчаним интервалима и суво. У осталим крајевима облачно с кишом, на планинама са снегом. Више падавина на истоку Србије. Ветар слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура од 0 до 5 , а највиша од 6 до 13 степени. Увече и у току ноћи престанак падавина.  

11.03.2020. Среда Суво и топлије уз делимично разведравање и скретање ветра на јужни и југозападни. Најнижа температура од -1 до 6 , а највиша од 15 до 18 степени.  

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се