Временска прогноза - 3. март

Облачно, топло и ветровито, крајем дана киша. Највиша дневна температура од 13 до 23 степена.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појавe
(извор: РХМЗ)

03.03.2020. Уторак: У већем делу умерено облачно, суво, топло и ветровито. Од средине дана на северозападу, западу и југозападу, а увече и у току ноћи и у осталим крајевима наоблачење с кишом. У току ноћи у високим планинама снег. Ветар умерен и јак, у планинама и на југу Баната повремено олујни, јужни и југоисточни. Најнижа температура од 5 до 15, највиша од 13 до 23 степена.  У току ноћи на северозападу захлађење и скретање ветра на северни смер. Упозорење: Удари ветра > 17 m/s, вероватноћа 90%.

04.03.2020. Среда: Облачно и осетно хладније, местимично с кишом, на планинама са снегом. Више падавина на југозападу, југу и југоистоку. Ветар умерен и јак, западни и северозападни. Најнижа температура од 6 до 10, највиша од 9 на северу до 15 степени на југоистоку. Упозорење: Количина падавина већа од 20 l/m² за 12h, вероватноћа 80%.

05.03.2020. Четвртак: Ујутро облачно, местимично с кишом, на планинама са снегом. У току дана престанак падавина и делимично разведравање. Ветар слаб и умерен, у источној Србије и јак северозападни. Најнижа температура од 3 до 6, највиша од 7 до 11 степени.

06.03.2020. Петак: Постепено наоблачење с кишом, у планинама са снегом. Јужни и југоисточни ветар у појачању. Најнижа температура од 0 до 5, највиша од 9 до 12 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 07.03.2020. до 11.03.2020.)
Променљиво и мало топлије, у појединим данима киша. Температура око и мало изнад просечних вредности.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво