Временска прогноза - 11. фебруар

Средином дана киша престаје прво на северу. Највиша дневна температура од 10 до 15 степени.

 

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појавe
(извор: РХМЗ)

 

10.02.2020. Понедељак: Ветровито и осетно топлије, уз умерен, повремено и јак, југозападни ветар. Највиша температура од 10 до 19, у Неготинској Крајини до 6 степени. Увече и током ноћи јаче наоблачење са кишом, на високим планинама са снегом.              

11.02.2020. Уторак: Претежно облачно и мало свежије, местимично с кишом, на високим планинама са снегом. После подне на северу, затим и у осталим крајевима престанак падавина. Ветар умерен и јак, југозападни и западни, средином дана у скретању на северозападни, после подне и увече у слабљењу. Јутарња температура од 3 до 9, највиша дневна од 10 до 15 степени.

12.02.2020. Среда: Променљиво облачно, на северу и североистоку углавном суво, у осталим пределима понегде са краткотрајним падавинама, у нижим пределима слаба киша, на планинама провејавање слабог снега. Ветар слаб, променљив. Јутарња температура од 0 до 5, највиша дневна од 9 до 13 степени.   

13.02.2020. Четвртак: Суво са дужим периодима сунчаног времена. Ветар слаб и умерен, југоисточни. Јутарња температура од -1 до 4, највиша дневна од 9 до 14 степени.

14.02.2020. Петак: У петак пре подне у северним и западним, до краја дана и у осталим пределима пролазно наоблачење са кишом, на вишим планинама са снегом. Ветар у скретању на слаб до умерен северозападни. Јутарња температура од 0 до 6, највиша дневна од 9 до 13 степени.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се