Зимски распуст као да је пролећни, данас до 18 степени

Протеклих дана температура широм Србије била је знатно изнад просека – жива у термометру прелазила је десети подељак. Према најавама Републичког хидрометеоролошког завода за викенд нам очекује још топлије време са за ово доба године невероватних 19 степени. Томе се радују ђаци којима почиње зимски распуст.

Календарски, пролеће треба да стигне за месец и по дана, али ако посматрамо временске прилике оно је већ ту са температуром од 18 степени која је предвиђенa за данас. 

Према прогнози Републичког хидрометеоролошког завода стиже нам топао ваздух са запада, па ће од средине дана у већини места преовлађивати сунчано време.

Понегде у Банату и на истоку Србије могућа је слаба киша. Дуваће слаб и умерен западни ветар.

У Београду ће бити сунчано са температуром до 15 степени.

Према најавама метеоролога, веома топло време, нетипично за овај период године очекује нас и за викенд, са око 19 степени.

Првог фебруара жива у термометру ће достићи 19. подељак, дуваће слаб и умерен, југозападни ветар. Најнижа температура биће од 0 до 8, а највиша од 13 до 19 степени.

Слично време нас очекује и у недељу са температуром до 18 степени.

Само је понегде на северу и истоку могућа киша.

Лепо и сунчано време са температурамао око 18 степени задржаће се и почетком наредне недеље, што ће посебно обрадовати ученике основних школа којима почиње зимски распуст.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво