Временска прогноза - 11. јануар

Током дана облачно и суво, само ће понегде на југу и југоистоку бити услова за понеку кап кише, а у вишим пределима и за понеку пахуљу. Дневна температура од 5 до 10 степени. У Београду облачно, температра око 7 степени. У недељу суво, по подне разведравање, од понедељка поново сунчано.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појавe
(извор: РХМЗ)

11.01.2020. Субота Ујутро слаб мраз, по котлинама краткотрајна магла. Током дана умерено до потпуно облачно, само пре подне на северу са дужим сунчаним интервалима. У већини крајева суво, једино се после подне и увече на југу и југоистоку тек понегде очекује слаба киша, у планинским пределима слаб снег. Ветар слаб и умерен, на истоку повремено и јак северозападни. Јутарња температура од -5 до 1, највиша дневна од 5 до 10 степени.

12.01.2020. Недеља Умерено до потпуно облачно и суво. Ветар слаб, северни и северозападни, крајем дана у скретању на југоисточни. Јутарња температура од -2 до 3, највиша дневна од 2 до 8 степени.

13.01.2020. Понедељак Ујутро слаб мраз и магла местимично, која ће се понегде у нижим пределима задржати дуже. У осталим крајевима претежно сунчано. Ветар слаб, јужни и југоисточни. Јутарња температура од -4 до 0, највиша дневна од 2 до 7 степени. Упозорење: МАГЛА - Хоризонтална видљивост < 200m, вероватноћа 90%. Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа 90%. 

14.01.2020. Уторак Ујутро слаб мраз и магла местимично, која ће се понегде у нижим пределима задржати дуже. У осталим крајевима претежно сунчано. Ветар слаб, јужни и југоисточни. Јутарња температура од -5 до -1, највиша дневна од 2 до 6 степени. Упозорење: МАГЛА - Хоризонтална видљивост < 200m, вероватноћа 90%. Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа 90%.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 15.01.2020. до 19.01.2020.)
Без битније промене - суво са јутарњим мразем и маглом, која ће се по низијама и котлинама понегде задржавати дуже током дана, а у осталим крајевима претежно сунчано. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво