Временска прогноза - 10. децембар

Највиша температура од 6 до 10 степени. У Београду кишовито и хладно.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појавe
(извор: РХМЗ)

09.12.2019. Понедељак На северу и западу облачно, у осталим крајевима претежно сунчано, а само понегде по котлинама југозападне Србије магла ће се задржати већи део дана. Ветар слаб до умерен, јужни и југоисточни. Највиша температура од 10 до 15 степени. Упозорење: МАГЛА - Хоризонтална видљивост < 200m, вероватноћа 90%.

10.12.2019. Уторак Облачно и хладније, у већем делу с кишом. У планинским пределима са снегом, уз стварање и повећање висине снежног покривача. У источној и југоисточној Србији суво, падавине се очекују током ноћи. Ветар ујутро слаб и умерен јужни, током дана у скретању на северозападни. Најнижа температура од -1 на истоку до 8 на западу, највиша од 6 до 10 степени, после подне у осетнијем паду у односу на пре подне.

11.12.2019. Среда Претежно облачно, мало хладније ујутро и пре подне понегде са слабом кишом, на планинама са снегом. Ветар слаб, северни северозападни, у Доњем Подунављу и на југу Баната увече југоисточни. Најнижа температура од -1 до 3, највиша од 2 до 6 степени.

12.12.2019. Четвртак Умерено до потпуно облачно, мало топлије у већини места суво, увече и у току ноћи понегде са кишом, на планинама са снегом. Ветар слаб, променљив. Најнижа температура од -1 до 3, највиша од 5 до 10 степени.

13.12.2019. Петак Облачно, током ноћи на северу и западу понегде са кишом. Ветар умерен, југоисточни, крајем дана на југу Баната и јак. Најнижа температура од 0 до 3, највиша од 7 до 12 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 14.12.2019. до 18.12.2019.)
У суботу облачно, хладније местимично са кишом, у брдско-планинским пределима са снегом. Од недеље суво и топлије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво