Временска прогноза - 25. новембар

Време облачно и суво, само на крајњем југу могућа киша. Поподне постепено слабљење кошаве. Температура до 14 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појавe
(извор: РХМЗ)

24.11.2019. Недеља У кошавском подручју и Поморављу претежно сунчано и ветровито са умереним и јаким, повремено и олујним југоисточним ветром, нарочито израженим на југу Баната и у доњем Подунављу. На југу и југозападу умерено облачно, а у Тимочкој Крајини тмурно и хладно, повремено са сипећом кишом (росуљом). Највиша температура од 7 на истоку до 16 степени на западу. Упозорење, опасна појава, удари ветра > 24 m/s, вероватноћа 90%.

25.11.2019. Понедељак Изнад већег дела умерено облачно и суво, само на крајњем југу облачно уз могућност краткотрајне кише, а у Тимочкој Крајини и даље тмурно и хладније, повремено са сипећом кишом (росуљом). Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју још ујутру и пре подне јак југоисточни, повремено са олујним ударима, који ће после подне бити у слабљењу и скретању на источни. Најнижа температура од -1 до 7,  највиша дневна од 11 до 14,  у Тимочкој Крајини око 8 степени. Упозорење, опасна појава, удари ветра  > 24 m/s вероватноћа 80%

26.11.2019. Уторак Умерено до потпуно облачно и у већем делу суво, само још ујутро и пре подне на истоку и југоистоку понегде са слабом кишом. Ветар слаб, у кошавском подручју и на истоку умерен, источни и југоисточни. Најнижа температура од 3 до 8, највиша  дневна од 8 до 13 степени.    

27.11.2019. Среда У већем делу умерено облачно са дужим сунчаним периодима и мало топлије, осим на истоку, где ће се задржати облачно и хладније. Крајем дана и током ноћи на северу и западу постепено наоблачење, понегде са кишом. Ветар слаб, у кошавском подручју умерен, јужни и југоисточни.  Најнижа температура од 1 до 6, највиша  дневна од 9 на истоку до 17 степени на западу Србије.                       

28.11.2019. Четвртак Претежно облачно и релативно топло, местимично са кишом. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни. Најнижа температура од 4 до 9, највиша дневна од 13 до 16, на истоку око 9 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 29.11.2019. до 03.12.2019.)
Претежно облачно с честом појавом кише. Дневна температура у постепеном паду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво