Временска прогноза - 24. новембар

Ујутру и пре подне сунчано. Током дана уз више облака, на југу и југозападу киша, на планинама снег. Јутарња температура понегде око нуле, највиша дневна до 14 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појавe
(извор: РХМЗ)

23.11.2019. Субота : До краја дана на северу и западу Србије претежно сунчано, а у јужним и централним деловима мало до умерено облачно. У Тимочкој Крајини тмурно и хладније, повремено са сипећом кишом (росуљом), а у планинским пределима источне Србије понегде и са слабим снегом. Ветар слаб, у кошавском подручју умерен и јак, југоисточни, на југу Баната са ударима олујне јачине. Највиша температура од 8 до 16 степени, а у Тимочкој Крајини око 4 степена. Упозорење: Удари ветра > 24 m/s, вероватноћа  90%.

24.11.2019. Недеља: Ујутро и пре подне у већем делу претежно сунчано. У току дана са југа и југозапада постепено повећање облачности, што ће понегде у овим крајевима увече и током ноћи условити слабу кишу. У Тимочкој Крајини током целог дана тмурно и хладно, повремено са сипећом кишом (росуљом), на планинама са слабим снегом. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју јак, а на југу Баната и доњем Подунављу повремено и олујни, југоисточни. Најнижа температура од 0 до 7 степени, а највиша од 7 до 14 степени. Упозорење: Удари ветра > 24 m/s, вероватоћа 90%.

25.11.2019. Понедељак: Наоблачење са југа прошириће се на већи део Србије, условљавајући у централним, источним и јужним деловима кишу, а у планинским пределима источне Србије слаб снег. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју јак, а на југу Баната повремено и олујни, југоисточни, после подне и увече у слабљењу. Најнижа температура од 2 до 7 степени,  а највиша од 9 до 14 степени. Упозорење: Удари ветра > 17 m/s, вероватноћа 80%.

26.11.2019. Уторак: Умерено до потпуно облачно и у већем делу суво, само још ујутро и пре подне на истоку и југоистоку са слабом кишом. Ветар слаб, у кошавском подручју умерен, јужни и југоисточни.  Најнижа температура од 3 до 8 степени, а највиша од 9 до 14 степени.                         

27.11.2019. Среда: У већем делу претежно сунчано и топлије, само на истоку облачно и хладно. Крајем дана са запада постепено наоблачење. Ветар слаб, у кошавском подручју умерен, јужни и југоисточни.  Најнижа температура од 2 до 8 степени, а највиша од 10 степени на истоку до 18 степени на западу Србије.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 28.11.2019. до 02.12.2019.)
Претежно облачно и мало хладније с честом појавом кише.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво