Временска прогноза - 29. октобар

Највиша дневна температура од 12 на северу до 23 степени на југу земље.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(извор: РХМЗ)

28. 10. 2019. Понедељак Сунчано и топло. Ветар слаб,  променљив. Највиша температура од 18 до 25 степени. Крајем дана на северу и западу умерено наоблачење.

29. 10. 2019. Уторак Умерено до потпуно облачно. Пре подне на северу, а средином дана и после подне и у већини крајева местимично са кишом, само на југу променљиво облачно са сунчаним интервалима. Ветар слаб и умерен северни и северозападни. Најнижа температура од -1 на југоистоку до 10 на северу, највиша од 12 на северу до 23 степени на југу и југоистоку.

30. 10. 2019. Среда Преовлађиваће облачно, осетно хладније, местимично са кишом. Ветар слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура од 4 до 8, највиша од 10 на северу до 15 степени на југу и истоку.

31. 10. 2019. Четвртак Облачно, хладно, местимично са кишом, на високим планинама са снегом. Ветар слаб и умерен, североисточни, од средине дана у скретању на југоисточни. Најнижа температура од 2 до 6, највиша од 5 до 12 степени.

1. 11. 2019. Петак Променљиво облачно са сунчаним интервалима, само на југу и истоку облачно, понегде са слабом кишом. Ветар југоисточни, у појачању. Најнижа температура од 2 до 5, највиша од 7 до 12 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 2. 11. 2019. до 6. 11. 2019)
Током целог периода променљиво облачно са сунчаним интервалима, само на истоку облачно понегде са слабом кишом. Температура у постепеном порасту.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво