Временска прогноза - 4. септембар

На северу и западу претежно сунчано, у осталим крајевима више облака, понегде са слабом кишом. Температура до 27 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(извор: РХМЗ)

03.09.2019. Уторак Променљиво облачно и свежије, понегде са краткотрајном кишом. Ветар слаб и умерен, на истоку и у планинским пределима, повремено и јак,  северозападни. Највиша дневна  темпeратура од 22 на северозападу до 32 степена на истоку и југоистоку земље.

04.09.2019. Среда На северу и западу претежно сунчано, у осталим крајевима умерено до знатно облачно понегде уз могућност sлaбе кише.  Ветар слаб и умерен, на истоку и у планинским пределима, повремено и јак,  северозападни. Најнижа темпeратура од 13 до 17 , највиша дневна од 23 на северу до 27 степени  на истоку земље.

05.09.2019. Четвртак  Претежно сунчано и мало топлије, уз локални развој облачности на југозападу, могући краткотрајни послеподневни пљускови и грмљавина. Ветар слаб , јужни и југоисточни. Најнижа температура од 10 до 17 , највиша дневна од 25 до 28 степени. Упозорење, потенцијално опасна појава локална појава грмљавина са или без падавина, вероватноћа 80%.

06.09.2019. Петак Променљиво облачно у већини места са дужим сунчаним интервалима и ређом појавом краткотрајне кише или пљуска са грмљавином. Ветар слаб, променљивог правца. Најнижа температура од 12 до 18 , највиша дневна од 26 до 29 степени. Упозорење, потенцијално опасна појава локална појава грмљавина са или без падавина, вероватноћа 80%.

07.09.2019. Субота Променљиво облачно у већини места са дужим сунчаним интервалима и локалном  појавом краткотрајне кише и пљускова са грмљавинама. Ветар слаб, променљивог правца. Најнижа температура од 14 до 18 , највиша дневна од 22 до 27 степени. Упозорење, потенцијално опасна појава локална појава грмљавина са или без падавина, вероватноћа 80%.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 08.09.2019. до 12.09.2019.)
Променљиво облачно и свежије, местимично с кишом, пљусковима и грмљавином. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
15° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се