Упозорење РХМЗ-а: Високе температуре све до 13. августа

Републички хидрометеоролошки завод издао је упозорење на високе температуре, јер ће све до уторка, 13. августа, бити веома топло, с највишим дневним температурама од 34 до 38 степени

У Србији ће данас бити сунчано и топло, са слабим и умереним северозападним ветром. Јутарња температура биће од 16 до 21 степена, а највиша дневна од 33 до 36 степени.

У Београду ће бити суначано и мало топлије, са слабим и умереним северозападним ветром и јутарњом температуром од око 21 степена, а највишом дневном од 35 степени.

До уторка сунчано и веома топло с највишом дневном температуром од 34 до 38 степени.

У уторак увече у северним и западним, а у среду и у осталим крајевима очекује се наоблачење и освежење са пљусковима и грмљавином.

Од четвртка ће бити претежно сунчано и мало свежије са температуром око просека за ово доба године и с ретком појавом пљускова са грмљавином, углавном у планинским пределима.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво