Временска прогноза - 12. април

Сунце ће иза облака бити скривено и наредних дана. Будићемо се сутра уз облаке и кишу, тако ће бити и током дана. На истоку и југу пљускови и грмљавина, на вишим планинама снег. Јутарња температура од 5 степени, највиша до 17.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(извор: РХМЗ)

11.04.2019. Четвртак: Претежно облачно, местимично са кишом, а на северу и краткотрајним пљусковима који ће понегде бити праћени грмљавином. Више падавина се очекује крајем дана и током ноћи на северу и западу Србије. Ветар слаб и умерен, на планинама повремено и јак, јужни и југозападни, у Војводини северни. Највиша температура од 14 до 19 степени. Упозорење: Током ноћи јаче наоблачење са падом температуре. Локална појава грмљавина са или без падавина, вероватноћа 90%. Количина падавина већа од 20 l/m² за 12h, вероватноћа 80%.

12.04.2019. Петак: Ујутро и пре подне на северу облачно са кишом, на југу умерено облачно, понегде са краткотрајном кишом. Од средине дана променљиво облачно местимично са кишом, у источним и јужним деловима и са пљусковима са грмљавином. У вишим планинским пределима снег. Ветар слаб и умерен, западни и северозападни. Најнижа температура од 5 до 10, највиша од 10 на северу до 17 степени на југу и истоку. Упозорење: Локална појава грмљавина са или без падавина, вероватноћа 80%. Количина падавина већа од 20 l/m² за 12h, вероватноћа 80%.

13.04.2019. Субота: Претежно облачно и свеже, местимично с кишом, на високим планинама слаб снег. Ветар слаб и умерен, северни и северозападни. Најнижа температура од 5 до 10, највиша од 11 до 14 степени.

14.04.2019. Недеља: Претежно облачно и свеже, местимично с кишом, на високим планинама слаб снег. Ветар слаб и умерен, северни и северозападни. Најнижа температура од 5 до 9, највиша од 12 до 15 степени.

15.04.2019. Понедељак: Претежно облачно и свеже, местимично с кишом, на високим планинама слаб снег. Ветар слаб и умерен, северни и северозападни. Најнижа температура од 5 до 9, највиша од 13 до 16 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 16.04.2019. до 20.04.2019.)
У уторак разведравање. Од среде претежно сунчано и топлије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се