Временска прогноза - 8. април

Изнад већег дела умерено до потпуно облачно местимично са краткотрајном кишом или локалним пљусковима понегде праћених грмљавином, само на северу и истоку променљиво облачно и углавном суво. Ветар слаб и умерен, југоисточни, током дана у скретању на источни и североисточни. Најнижа температура од 3 до 10, највиша од 15 до 21 степен.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(извор: РХМЗ)

07.04.2019. Недеља: У кошавском подручју претежно сунчано, а у осталим крајевима променљиво облачно на западу и југозападу понегде са краткотрајном кишом или локалним пљуском са грмљавином. Ветар слаб, у кошавском подручју умерен и јак, југоисточни, на југу Баната пре подне повремено олујни, после подне у слабљењу. Највиша дневна температура од 19 до 23 степена. Упозорење: Удари ветра > 17 m/s, вероватноћа: 90%.

08.04.2019. Понедељак: Изнад већег дела умерено до потпуно облачно местимично са краткотрајном кишом или локалним пљусковима понегде праћених грмљавином, само на северу и истоку променљиво облачно и углавном суво. Ветар слаб и умерен, југоисточни, током дана у скретању на источни и североисточни. Најнижа температура од 3 до 10, највиша од 15 до 21 степен.

09.04.2019. Уторак: Умерено до потпуно облачно местимично са кишом или локалним пљусковима понегде праћених грмљавином, само на северу пре подне променљиво облачно и углавном суво. Ветар слаб и умерен, источни и југоисточни, током дана у скретању на северозападни. Најнижа температура од 7 до 11 , највиша од 12 на југу до 21 степен на северу. Упозорење: Количина падавина већа од 20 l/m² за 12 h, вероватноћа: 90%. Локална појава грмљавина са или без падавина, вероватноћа: 70%.

10.04.2019. Среда: Умерено до потпуно облачно, местимично са кишом или краткотрајним пљусковима уз могућност грмљавине. Ветар слаб и умерен, источни и североисточни. Најнижа температура од 6 до 12, највиша од 15 на југу до 20 степени на северу.

11.04.2019. Четвртак: Јаче наоблачење које ће ујутру и пре подне захватити северне и западне крајеве током дана прошириће се и на остали део земље условљавајући местимично кишу и краткотрајне пљускове са грмљавином. Само ће се на југу и истоку пре подне задржати суво и углавном сунчано. Ветар слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура од 6 до 11, највиша од 17 на северу до 21 степен на југу и југоистоку. Упозорење: Локална појава грмљавина са или без падавина, вероватноћа: 80%.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 12.04.2019. до 16.04.2019.)
Променљиво облачно, углавном суво. Температура у петак у паду, а затим до краја периода јутра свежа, а највиша дневна температура око просека за ово доба године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара