Временска прогноза - 18. март

Сунчано. Крајем дана на северу и западу понегде са слабом кишом. Температура од 14 до 24 степена.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(извор: РХМЗ)

17.03.2019. Недеља: Сунчано и топло, са температурама знатно изнад просека за ово доба године. Ветар слаб до умерен, јужних праваца. Највиша температура од 22 до 26 степени.

18.03.2019. Понедељак: Топло и у већем делу претежно сунчано. Само се на северу и западу после подне и увече очекује наоблачење местимично са слабом кишом. Ветар слаб и умерен југозападни, на северу и западу од средине дана северни и северозападни. Најнижа температура од 2 до 11, највиша дневна од 14 на северозападу до 24 степена на југоистоку.

19.03.2019. Уторак: На истоку и југоистоку већи део дана претежно сунчано. У осталим крајевима променљиво облачно, местимично са кишом и локалним пљусковима и осетно хладније. Ветар слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура од 4 до 9, највиша дневна од 10 на северозападу до 18 степени на југоистоку.

20.03.2019. Среда: Облачно, местимично са кишом. После подне у већини крајева престанак падавина и делимично разведравање, осим на југоистоку. Ветар слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура од 3 до 7, највиша дневна од 10 до 14 степени.

21.03.2019. Четвртак: У већини крајева претежно сунчано и мало топије. Само ће се на југоистоку још ујутро задржати облачно понегде са слабом кишом.Током дана постепено разведравање. Ветар слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура од 0 до 5, највиша дневна од 10 до 15 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 22.03.2019. до 26.03.2019.)
До суботе претежно сунчано са температуром углавном око просечних вредности. Од недеље до краја периода умерено до потпуно облачно и хладније, местимично са кишом, на планинама са снегом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво