Временска прогноза - 12. децембар

У већем делу земље претежно облачно, на северу и истоку понегде са слабом кишом и снегом. На југу и југозападу претежно сунчано, а делимично разведравање до краја дана очекује се и у централним деловима. Највиша дневна температура 3 до 8 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(извор: РХМЗ)

11.12.2018. Уторак: Изнад већег дела умерено до потпуно облачно и углавном суво, само на планинама провејавање слабог снега. На северуоистоку и истоку наоблачење, после подне на северу понегде са слабом кишом, а увече и током ноћи и са снегом који ће се проширити на источну Србију. Ветар слаб и умерен северозападни, на истоку повремено и јак.  Највиша температура од 3 до 8 степени.

 12.12.2018. Среда: Изнад већег дела умерено до потпуно облачно, ујутро и пре подне понегде са слабим снегом углавном на северу и истоку. Од средине дана престанак падавина и делимично разведравање, најпре на западу и северозападу. На југу и југозападу Србије мало до умерено облачно и суво. Ветар слаб и умерен, западни и северозападни. Најнижа температура од -5 до 2, а највиша од 3 до 8 степени.         

13.12.2018. Четвртак: Јутро хладно са слабим мразем. Током дана умерено до потпуно облачно и у већем делу суво, само на југозападу и југу понегде са слабим снегом. Ветар слаб, на истоку и умерен, западни и северозападни. Најнижа температура од -5 до -1, а највиша од 2 до 5 степени.          

14.12.2018. Петак: Јутро хладно са слабим мразем.  Током дана умерено до потпуно облачно, понегде са слабим снегом. Ветар слаб и умерен, југоисточни, увече и током ноћи у појачању. Најнижа температура од -5 до -1, а највиша од 1 до 5 степени.      

15.12.2018. Субота: Облачно са кишом у нижим и снегом у вишим пределима. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју повремено и јак југоисточни.  Најнижа температура од -3 до 2, а највиша од 1 до 5 степени. Упозорење: Потенцијално опасна појава - Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа: 80%

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара