Временска прогноза - 17. новембар

Понегде слаб мраз, на северу претежно ведро време. Током дана изнад већег дела земље биће умерене или потпуне облачности која стиже са истока, али ће се задржати суво време. На планинама источне Србије дуваће јак ветер. Највиша дневна температура од 4 до 8 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(извор: РХМЗ)

16.11.2018. Петак: Изнад већег дела умерено и потпуно облачно, тек понегде са слабом кишом, на планинама провејавање снега, само на северу и западу земље претежно сунчано уз постепено повећање облачности увече и током ноћи. Ветар слаб и умерен, северни и североисточни. Највиша  температура од 7 до 12 степени.   

17.11.2018. Субота: Јутро хладно, понегде са слабим мразем, на северу претежно ведро. Током дана у свим крајевима умерено до потпуно облачно и углавном суво. Ветар слаб и умерен, на планинама источне Србије повремено и јак, источни и североисточни. Најнижа температура од -4 до 3 , највиша од 4 до 8 степени.

18.11.2018. Недеља: Умерено до потпуно облачно, хладно и током већег дела дана суво. Крајем дана у јужним, а током ноћи и у централним крајевима местимично киша, на планинама снег.  Суснежица или краткотрајан снег су понегде могући током ноћи и у нижим пределима. Ветар слаб и умерен, североисточни и источни. Најнижа температура од -3 до 1, највиша од 2 до 6 степени.

19.11.2018. Понедељак: Претежно облачно и  хладно, местимично са кишом, суснежицом и снегом. Ветар слаб и умерен, источни и југоисточни. Најнижа температура од -2 до 1, највиша од 2 до 5 степени.

20.11.2018. Уторак: Облачно, местимично са кишом, на планинама повремено са снегом, који ће током дана прећи у кишу. Ветар слаб и умерен, источни и југоисточни, на југу Баната и у Доњем Подунављу јак.  Најнижа температура од -1 до 2, највиша од 4 до 8 степени.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара