Временска прогноза – 23. септембар

Током дана сунчано, увече могућа киша, углавном у Војводини.

Највиша дневна температура од 26 до 30 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве

(извор: РХМЗ)

22.09.2018. Субота: Наоблачење, праћено мањим падом темепературе и јаким северозападним ветром, из северних и западних до краја дана прошириће се и на остале крајеве Србије тек понегде условљавајући слабу краткотрајну кишу. Највиша температура од 22 °С на северу до 30 °С на југу. Нема упозорењa.

23.09.2018. Недеља: Јутро умерено облачно. У току дана претежно сунчано и топло. Ветар слаб и умерен, на истоку још ујутро и пре подне јак северозападни, средином дана у слабљењу и скретању на јужни и југоисточни. Најнижа температура од 10 до 15,у Неготинској Крајини око 18°С, највиша од 26 до 30°С. У другој половини ноћи на северу Војводине, наоблачење са кишом, јаким и олујним северозападним ветром. Нема упозорења.

24.09.2018. Понедељак: Наоблачење и захлађење с кишом, јаким и олујним северозападним ветром са севера у току дана брзо ће се проширити на остале крајеве. Најнижа температура од 12 до 16 °С, а највиша од 18 °С на северу до 24 °С на југу и југоистоку Србије. Увече на северу, а у току ноћи и у осталим крајевима престанак падавина и делимично разведравање. Упозорење: Потенцијално опасна појава - Удари ветра > 17 m/s, вероватноћа 80%.

25.09.2018. Уторак: Претежно сунчано, ветровито и осетно хладније,са јутарњим мразем у вишим планинским пределима.Ветар умерен и јак, северозападни. Најнижа температура од 5 до 11 °С, а највиша од 15 до 20 °С. Нема упозорењa.

26.09.2018. Среда: Јутро хладно,у високим планинама са слабим мразем. Приземни мраз очекује се понегде и у нижим пределима. Током дана претежно сунчано. Ветар слаб и умерен, северозападни. Јутарња температура од 2 до 7,највиша дневна од 15 до 19 °С. Упозорење: Потенцијално опасна појава - Мраз - Tmin<0°C или приземни мраз, вероватноћа 70%.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се