Читај ми!

Живот висио о концу

Један бугарски држављанин остао жив пуком срећом када је шлепером у пуној брзини пробио заштитну ограду на мосту преко Велике Мораве. Кабина камиона остала је да виси, а возача су спасили риболовци који су му додали уже и уз помоћ неколико камионџија извукли на мост.

На ауто путу Београд-Ниш код Ћуприје догодила се саобраћајна незгода у којој само пуким случајем нико није страдао. Шлепер бугарских регистарских ознака којим је управљао Тодор Тодоров пробио је у пуној брзини заштитну ограду на мосту преко Велике Мораве, али је на срећу кабина остала да виси са ивице моста.

Возача су спасили риболовци са Мораве додавши му уже које је он везао око струка. Затим су га, уз помоћ неколико камионџија који су се зауставили, неповређеног извукли на мост. Тодоров је одбио лекарску интервенцију.

У изјави коју је дао полицији возач тврди да му је позлило у току вожње, а у крви није имао алкохола. Нема трагова кочења на асфалту.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се