Читај ми!

Партизан шампион Европе

Ватерполисти Партизана освојили седму титулу првака Европе. У Риму савладан Про Реко са 11:7, чиме су се црно-бели после 35 година поново попели на кров Старог континента.

Првак Србије је освојио седму титулу шампиона Европе, прву после 1976. године. Овим подвигом изабраници тренера Игора Милановићем изједначили су се са досадашњим рекордером по броју трофеја, екипом загребачке Младости, која такође има седам пехара намењених најбољем тиму у Европи.

На путу ка крову "Старог континента" на завршном турниру предводили су их центри Душко Пијетловић и Милош Королија.

Тим који је са клупе предводио најбољи ватерполиста свих времена Игор Милановић на путу ка првој титулу након пуних 35 година играо је у саставу: Слободан Соро, Теодорос Хаџитеодору, Никола Рађен, Милош Королија, Милан Алексић, Гојко Пијетловић, Андрија Прлаиновић, Александар Радовић, Душан Мандић, Стефан Митровић, Владимир Вујасиновић, Милош Ћук и Стефан Живојиновић.

Млади тренер Милановић, који предводи Партизан у последње две сезоне, успео је да у матичном клубу освоји најсјајнији трофеј као шеф стручног штаба пошто му се није посрећило као играчу пре више од 20 година.

У мечу за треће место, хрватски представник је након извођања пенала победио црногорску Будву са 14:12 (2:1, 1:4, 1:2, 4:1; 2:1, 0:1 - 4:2).

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво