Ди-џеј Ноле на Ролан Гаросу

По завршетку тениске каријере Новак Ђоковић има загарантовано место у свету шоу бизниса. Српски тенисер је до сада показао да зна сјајно да глуми, репује, плеше, а на Ролан Гаросу је доказао да има талента и да постане ди-џеј. Ноле је у "Дечјем дану" на Ролан Гаросу, дигао публику на ноге када је уз Боба Синклера за миксетом пуштао музику.

Ове године Новак Ђоковић је немилосрдан на терену, где не зна за пораз. Ипак, српски тенисер, кога су до скоро памтили по сјајним имитацијама колега, певачким и плесним вештинама, показао је да ван терена и даље зна да прави спектакл. Својој листи талената Ноле је додао и пуштање музике.

Српски тенисер напунио је 24 године, а дан уочи рођендана присуствовао је "Дечјем дану" на Ролан Гаросу. На терену "Филип Шетарије", српски тенисер је заједно са Надалом, Цонгом, Монфисом, Лодром, Франческом Скјавоне, Амели Морезмо и џудо шампионом Тедијем Ринером увесељавао публику.

Српски тенисер се нашао у центру пажње, када је на тренутак заменио улоге са познатим светским ди-џејем Бобом Синклером.

Прво је Синклер пуштао музику док је Ноле био на терену, да би српски тенисер сео за миксету и "скречовао" док је Синклер ударао лоптицу.

Док је Новак био за миксетом више од 15.000 навијача на тривинама одушевљено је учествовало у спектаклу.

После овога остаје да се Нолету честита рођендан, а да се дупла журка закаже за 5. јун, где би српски тенисер, осим рођендана, славио освајање нове титуле.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво