Читај ми!

ТВ критика

Гостовање једног неонацисте у емисији на северозападу Грчке изазвао је гнев код групе левичара, који су одлучили да се обарчунају на свој начин. Гађали су новинара јогуртом и јајима за време емисије.

Група левичара на северозападу Грчке упала је у локалну тв станицу и гађала новинара јогуртом и јајима што се усудио да у своју вечерњу емисију вести позове представника једне партије која заговара неонацизам, јавио је АП.

Приватни канал Епирос ТВ1 саопштио је да је 17 особа, чија су лица била прекривена марамом, упали у студио за време емисије.

Панагиотис Јоурхас, који је интервјуисао једног локалног политичара, претрпео је највећи удар незваних гостију тако што су на њега бачени јогурт и јаја.

Отворено неонацистичка, партија "Златна зора", према недавним резултатима испитивања јавног мњења, могла би да на предстојећим ванредним парламентарним изборима у Грчкој наредног месеца, освоји више од пет одсто гласова.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се