Читај ми!

Флорида - обили продавницу, па позвали полицију да им помогне око премештања ствари

Полиција на Флориди ухапсила је двоје провалника, након што су позвали број хитних служби, са намером да од полиције затраже помоћ при премештању ствари из куће у коју су провалили, саопштиле су власти.

Проваљена је дисконтна продавница "Долар џенерал" и "више ствари је украдено", саопштила је канцеларија шерифа округа Полк, документујући наводни инцидент у изјави о хапшењу и објави на Фејсбуку.

Док су прегледали безбедносне снимке из продавнице, полицајци су препознали осумњиченог и  идентификовали га као Мартина Гонзалес-Гарсију, али власти нису могле одмах да га лоцирају.

Касније тог дана, међутим, уследио је позив хитним службама о којем "нико није говорио".

Када су стигли у кућу из које је стигао позив, видели су да у њој нико не живи. Полицајци су ипак пронашли "неосигурана врата" и ушли у кућу "да се увере да је све у реду".

Тамо су пронашли Гонзалес-Гарсију и његову девојку Ашјализ Ролдан-Оскасио који нису "имали везе са кућом". 

Гонзалес-Гарсија је ухапшен због наводне провале у ту кућу и продавницу, док је Ролдан-Оскасиова оптужена за провалу у празну кућу.

"А онда је уследило Лизино изненађујуће признање...", саопштила је шерифова канцеларија у објави на Фејсбуку.

"Рекла је да је позвала 911 како би полиција помогла њој и Мартину да пренесу ствари из куће (оне у коју су провалили), а они су покушавали да добију превоз до аеродрома, јер су хтели да оду до Њујорка за викенд. Заменици су им помогли са стварима и одвезли их, али не до аеродрома", саопштила је шерифова канцеларија.

Одвезли су их у затвор који је, како наводи канцеларија шерифа "ионако много бољи од Њујорка".

Према изјави о хапшењу, Гонзалез-Гарсија је рекао да је "је починио провалу у Долар џенерал  јер је морао да набави предмете које ће продати да би зарадио новац".

У изјави се такође каже да је Гонзалес-Гарсија "изјавио да је знао да је оно што је урадио погрешно, али да му је био потребан новац" и навео да зна да кућа није његова и да није имао дозволу да буде унутра, али да је морао да уђе унутра да би се сакрио од хладноће".

недеља, 05. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара