Читај ми!

Прекинута ТВ дебата Трас-Сунак, водитељка се онесвестила

ТВ дебата два кандидата који се боре да наследе Бориса Џонсона на месту премијера, а која је емитована уживо - драматично се завршила када се водитељка Кејт Мек Кен онесвестила.

Министарка спољних послова Лиз Трас, која је фаворит у кладионицама за победу на изборима за челника Конзервативне странке, и бивши министар финансија Риши Сунак око 30 минута су дебатовали око својих политичких планова када се у студију зачуо гласан тресак.

Док је камера била на Трасовој, водитељка Кејт Мек Кен се онесвестила, потом је министарка спољних послова ставила руке на лице и узвикнула "о, мој Боже", након чега је прекинуто емитовање уз поруку из студија да се водитељка онесвестила.

"Иако је Кејт добро, лекарски савет је мишљења да не би требало да наставимо са дебатом. Извињавамо се нашим гледаоцима и слушаоцима", објавила је Талк ТВ на свом Твитер налогу.

Трас и Сунак су касније послали личне поруке водитељки и пожелели јој брз опоравак.

"Са олакшањем чујем да је Кејт Мек Кен боље. Заиста ми је жао што је тако добра дебата морала да се заврши", рекла је Лиз Трас.

Пре краја дебате Лиз Трас и Риши Сунак су се поново сукобили око своје пореске политике, планова потрошње и онога што намеравају да учине а прекину кризу изазвани порастом трошкова живота, а њихово надметање за положај премијера постаје све непријатељскије.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво