Белгија снизила ниво опасности

Ниво опасности од претње тероризма у Белгији је снижен са максималног четвртог степена на трећи, саопштио је белгијски министар унутрашњих послова Жан Жамбон.

Жан Жамбон је на телевизији РТЛ рекао да је одлука о снижавању нивоа опасности донета на основу сугестије групе која процењује претњу од тероризма, пренео је АФП.

Степен опасности је био подигнут на максимални након троструког напада у Бриселу на аеродром и метро пре два дана, подсетио је АФП.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 25. мај 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије