Читај ми!

Пет полицајаца убијено код највеће ирачке рафинерије

Џихадисти Исламске државе убили су пет ирачких полицајаца у месту Тал Албу Џарад, у близини највеће ирачке рафинерије на северу земље.

Циљ напада је био да се олакша притисак на неке од њихових бораца заробљених у ирачкој рафинерији, пошто су џихадисти покренули операцију у месту као део борбе за контролу Баиџи рафинерије, преноси Танјуг.

Пошто су добили појачање џихадисти Исламске државе поново су ставили под своју контролу три насеља у Баиџу у близини рафинерије и најновији сукоби су тамо избили, преноси агенција Ројтерс.

Ирак, који има подршку САД-а, концентрисао је своје ударе на области Баиџи на северу земље и провинцију Анбар на западу која је претежно под контролом џихадиста.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво