Читај ми!

Ослобођено дете држано као талац код Мадрида

Мушкарац наоружан маказама за сечење метала у једном вртићу ван Мадрида ослободио је двогодишње дете које је више сати држао као таоца.

Нападач је дете пустио на слободу око 15 часова, након разговора са специјалним преговарачима полицијског тима, јавља Танјуг.

Нападач, за ког лист Мундо наводи иницијале А. Б. С, ушао је у вртић јутрос око 10.30 и запретио запосленима металним предметом.

Неколико особа је по уласку нападача успело да изађе из вртића у градићу Колменар де Аројо, око 60 километара Мадрида, наводе медији.

Поједини тврде да их је нападач сам пустио.

Један сведок инцидента је обавестио полицију да се нешто дешава у вртићу кад је чуо нападача како виче: "Немам шта да изгубим".

Није познато да ли је нападач у некој вези са породицом детета којег је држао као таоца, али Мундо наводи да је он разведен и да је отац једног детета.

На лицу места биле су и интервентна јединица полиције и више психолога, наводи шпански лист.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије