Читај ми!

Угашен пожар на аеродрому у Риму

Главни римски аеродром Фијумићино који је био затворен због пожара, полако се отвара за саобраћај. Није било теже повређених у пожару који је избио у складишном простору за пртљаг на главном римском аеродрому Фијумићино. На десетине летова је отказано.

Италијански најпрометнији аеродром са 39 милиона путника у прошлој години, био је затворен од поноћи због пожара који је захватио Терминал 3, а аеродромске службе су после 14 часова почеле да успостављају рад, преноси Танјуг

Пожар је избио у подземном простору за складиштење пртљага Терминала 3 који служи за међународне летове одакле се све до јутра дизао облак густог дима.

Верује се да је пожар резултат кратког споја у делу аеродрома где се налазе продавнице, навео је неименовани званичник новинарима, пренела је агенција Ројтерс.

Најмање три особе су примиле медицинску помоћ због удисања дима, изјавио је шеф ватрогасне бригаде.

Велики број радњи је због пожара озбиљно је оштећен.

Полицијски извор наводи да није било назнака да је пожар подметнут, али је истрага отворена.

У гашењу пожара учествовао је велики број ватрогасних возила, а био је затворен и главни аутопут ка Риму како би несметано могла да прођу возила ватрогасаца и хитне помоћи.

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара