Туча Албанаца и Еритрејаца у азилантском дому

У једном азилантском дому у близини Хамбурга дошло је до масовне туче међу азилантима, Еритрејцима и Албанцима, која је локализована уз ангажман полиције, преносе немачки медији.

Магазин "Фокус" преноси писање "Велта" да је у смиривању ситуације и спречавању даље туче полиција користила чак и хеликоптер и 15 возила, као и службенике у цивилу, како би локализовала свађу.

Тада је један Еритрејац са повредама главе, који је смештен у болницу, затражио помоћ, тврдећи да су га напали Албанци.

Позадина масовне туче, у којој су се азиланти тукли гредама, столицама, моткама и другим предметима је нејасна, а истрага верује да је у питању наставак свађе од викенда.

У суботу је дошло до свађе због прљавог веша и употребе веш-машине, преносе медији, наводећи да у том азилантском дому живи и до 720 људи на малом простору и да ту има до четири особе на 15 метара квадратних.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије