Читај ми!

Немац преминуо после напада ајкуле

Туриста из Немачке смртно је страдао на летовању у Египту после напада ајкуле у летовалишту Кусаир на обалама Црвеног мора.

Тело педесетдвогодишњег Немца пребачено је у локалну болницу после јучерашњег нападa ајкуле која му је одгризла ногу до колена, саопштила је египатска полиција, преноси Танјуг.

Из Немачке амбасаде у Каиру потврдили су да су примили извештај да је немачки држављанин погинуо у Египту, али да им узрок смрти није познат, пренела је агенција АП.

То је био први фатални напад ајкуле од 2010. године у једном црвеноморском летовалишту, када је смртно страдао Немац и рањено троје руских туриста.

Црвено море је станиште неколико врста ајкула, али се верује да је океански тип беле ајкуле напао туристе 2010. године.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво