Читај ми!

Лавров и Фабијус: Помаци у примени споразума из Минска

Помаци у примени војних аспеката споразума из Минска су охрабрујући, констатовали су у телефонском разговору шефови руске и француске дипломатије Сергеј Лавров и Лоран Фабијус.

Министри спољних послова су истакли да је, поред политичких реформи, потребно још напора у примени хуманитарних, економских и социјалних обавеза наведених у споразуму из Минска, прнеоси Танјуг.

Чланице трилатералне Контакт групе за решавање кризе у Украјини потписале су 12. фебруара пакет мера за примену ранијих споразума из Минска.

Према првој тачки тог документа, постављен је услов за хитан и свеобухватан прекид ватре, који је ступио на снагу 15. фебруара у поноћ, по кијевском времену.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије