Читај ми!

Страх од повратка џихадиста у САД

Амерички генерал Џон Кели упозорио је чланове Одбора за оружане снаге у Сенату да постоји опасност од повратника из терористичке Исламске државе који би преко Кариба и Јужне Америке могли да се домогну САД.

Џон Кели каже да су мреже "толико ефикасне да терориста, или било ко други ако жели да уђе у САД треба само да плати вожњу", преноси Танјуг.

Амерички генерал наводи и да им нико не проверава пасоше, пртљаг нити их пита зашто долазе, јер карипске и јужноамеричке земље немају могућност високог надзора.

Кели истиче да се на страни Исламске државе у Сирији бори око 15 хиљада страних држављана и да постоји забринутост од њиховог евентуалног повратка у земљу, јер је реч о људима који су радикализовани и научени вештинама ратовања.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво