Читај ми!

Нигерија, убијено више од 300 екстремиста Боко Харама

Нигеријска војска саопштила је да је убила више од 300 припадника екстремистичке групе Боко Харам када су војници поново заузели град Монгуно на североистоку државе Борно.

"Више од 300 терориста је убијено док је неколико ухваћено", навео је у саопштењу портпарол војске Крис Олуколаде, јавила је агенција АФП, преноси Танјуг.

Становништво Монгуна потврдило је да је град поново под контролом нигеријске војске али је било, према њиховим тврдњама, неколико жртава.

Екстремисти су Монгуно, који се налази на 125 километара северно од престонице државе Борно, Мајдугурија, заузели 25. јануара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
15° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије