Читај ми!

Паникa у Прагу због пакета са колачима

Непознати шаљивџија натерао је Министарство унутрашњих послова да евакуише неколико стотина људи из једне своје зграде у Прагу пошто је послао сумњив пакет из кога су вириле жице, али унутра су били само божићни колачи и честитка.

Сумњиви пакет из кога су вириле жице стигао је редовном поштом и полиција је одмах блокирала околину и евакуисала људе из зграде, која се налази у ширем центру Прага, изнад једне од прометних станица метроа, преноси Бета.

"Из пакета је вирила жица и одмах је позван пиротехничар. Неколико стотина запослених евакуисано је из зграде. Контрола је показала да пакет није уопште опасан. У њему су били божићни колачи и празнична честитка", рекао је портпарол чешке полиције Томаш Хулан.

У Чешкој су ове јесени пооштрене контроле поште која стиже у државне институције, пошто су непознати уцењивачи почели од септембра да шаљу поштом пошиљке сумњиве садржине, најчешће са безопасним прашком.

Ипак, у неколико случајева, у пошиљкама је био и отров у смртним дозама. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 26. мај 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије