Читај ми!

Велика заплена кокаина у Шпанији, ухапшен Србин

Шпанске власти заплениле су готово тону кокаина са једне јахте у близини Канарских острва и ухапсиле три члана посаде тог пловила, међу којима је и један држављанин Србије.

Како је саопштило  шпанско Министарство унутрашњих послова, цариници су јуче пресрели јахту "Либерти бел" око 200 наутичких миља (370 километара) јужно од шпанског острва Гран Канарија, наводи се у саопштењу, које је пренела агенција АФП.

Танјуг наводи да су царински службеници и полицајци су у унутрашњости јахте открили готово 950 килограма кокаина, који је заплењен и до сутра ујутро ће бити транспортован у луку Лас Палмас.

"Чињеница да су посаду јахте чинила два Украјинца и један Србин поново потврђује умешаност криминалних група у транспорт кокаина из Јужне Америке у Европу", саопштило је шпанско Министарство.

Шпанска полиција је прошле недеље, такође у близини Канарских острва, запленила готово 600 килограма кокаина са једне једрилице регистроване у Чешкој и ухапсила четири члана посаде, све држављане Чешке.

Прошле године у Шпанији укупно је заплењено 27 тона кокаина или 28,6 одсто више у односу на 2012. годину.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије