Читај ми!

Француски лекар оперисао Ким Џонг Уна

Средином септембра француски лекар оперисао је Ким Џонг Уна, због чега се лидер Северне Кореје више од месец дана није појавио у јавности, пише париски "Поан".

Ким Џонг Уну оперисана су оба скочна зглоба у болници Бонгва у Пјонгјангу, навео је лист позивајући се на изворе у Јужној Кореји. Председник Северне Кореје се, пише Поан, лечи и од отицања стопала и великих жуљева на ножним прстима, преноси Бета.

Ким се сада опоравља у својој резиденцији на северу Пјонгјанга, додао је лист, наводећи да је до сада та информација најуверљивија пошто је раније француски лекар Данијел Пинкстон из Међународне кризне групе рекао да Ким има проблеме с ногама, због чега се отежано креће.

Поан пише да су јужнокорејски тајни агенти потврдили присуство европских, посебно француских лекара у Пјонгјангу.

"Француски лекари су одувек били цењени у Северној Кореји, која је већ неколико пута користила њихове услуге. Изгледа је Ким Џонг Ун наставио ту традицију", закључује лист.

Ким пре три дана није присуствовао прослави шездесетдеветогодишњице оснивања владајуће Комунистичке партије, због чега у Азији круже разне гласине о његовом одсуству.

Међу гласинама је и она да је у једној од најзатворенијих држава на свету у току државни удар.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара