Читај ми!

Потера за убицом из Пенсилваније

Полиција у Пенсилванији покренула је опсежну потрагу за Ериком Фрејном, који је убио полицајца замишљајући да је припадник четничке јединице. Фрејн бежи по шумама Пенсилваније.

У потрагу по планинама Пенсилваније укључено је око 150 полицајаца. Сматра се да Фрејн носи "калашњиков" и снајперску пушку, као и да је, у међувремену, променио изглед, односно "четнички имиџ" заменио чироки фризуром.

Фрејн је, из заседе, убио једног и ранио још једног полицајца и изазвао праву узбуну у руралном делу Пенсилваније.

Његове мотиве је тешко објаснити, пишу локалне новине. Фрејн се и раније облачио у четничку униформу и изигравао војника по шумама, али није јасно шта је током претходна 24 часа пошло по злу.

Претпоставља се да Фрејн има нерашчишћене рачуне са државом, пошто је против власти редовно писао још од 2006. године.

Фрејн је идентификован пошто је његов џип пронађен неколико километара од места на којем је пуцао на полицајце. У возилу су пронађене чауре, али и много војне опреме.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије