Читај ми!

Филипини, нестало најмање 70 људи

Најмање 70 људи нестало је у водама у близини филипинске обале, када је трајект на којем су се налазили, потонуо током невремена, саопштиле су власти.

Трајект "Махарлика Друга", на којем се налазило 84 људи, потонуо је код острва Лајте, а другим чамцима спасено је само 14 путника, јавио је АФП, преноси Танјуг.

"Спасилачки бродови тешко долазе до места несреће због невремена", рекла је представница цивилне заштите Мина Марасиган и додала да још постоји нада да се у наредним сатима спасу други путници.

Према њеним речима, особље брода је раније сигнализирало проблеме због олује пред долазак тајфуна Калмаеги, који се креће према северном делу Филипина. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво