Путин на Криму

Председник Русије Владимир Путин, одржао је одвојене радне састанке са вршиоцем дужности губернатора Севастопоља Сергејем Мењајлом и вршиоцем дужности премијера Крима Сергејем Аксјоновом.

Путин је са Мењајлом и Аксјоновом разговарао о градској и републичкој економији, енергетском снабдевању и другим питањима која се тичу свакодневног живота грађана Крима, рекао је новинарима Путинов Портпарол Дмитриј Песков.

Путин је посетио Севастопољ као део турнеје по Криму, а сутра ће отпутовати у Јалту, на састанак Државне Думе, којем ће присуствовати и премијер Русије Дмитриј Медведев и председник Државне Думе Сергеј Наришкин, пренео је Итартас.

Путин ће, како се очекује, одржати говор, после којег ће посланици моћи да постављају питања, најавио је Песков.

Ово је Путинова друга посета Криму, после његовог припајања Русији у марту ове године. Председник је 9. маја, присуствовао војној паради у Севастопољу, где је отпутовао после параде на московском Црвеном тргу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије