Читај ми!

Бомбашки напад у Авганистану

Најмање 15 особа погинуло, а 28 повређено у нападу бомбаша-самоубице на пијаци препуној људи на северу Авганистана.

У нападу бомбаша-самоубице на пијаци препуној људи на северу Авганистана је јутрос погинуло 15 људи, док је најмање њих 28 повређено, саопштиле су локалне власти.

"Данас је пијачни дан па је све било пуно људи кад је бомбаш-самоубица на рикши детонирао експлозив", изјавио је гувернер северне авганистанске провинције Фарјаб Мухамадулах Баташ, а пренео Ројтерс.

Нико још није преузео одговорност за овај напад, али се он догодио на подручју где су активни талибани и њима блиски милитанти.

Талибани су недавно запретили да ће покренути низ самоубилачких напада како би угрозили одржавање председничких избора заказаних за 5. априла.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара