Читај ми!

Пуцњава у супермаркету у Атланти

Двоје људи повређено у пуцњави у једном супермаркету у предграђу америчког града Атланте. Пуцњаве се догодила након свађе или туче у продавници, а полиција је привела две особе.

У пуцњави у једном супермаркету у предграђу америчког града Атланте двоје људи је повређено, саопштила је локална полиција.

Портпарол полицијске станице у Лоренсвилу Грег Вон је у изјави за телевизијску станицу WSB-TV рекао да је до пуцњаве дошло у супермаркету "Крогер" поподне по локалном времену, као и да је полиција привела две особе, пренела је агенција АП.

До пуцњаве је дошло након свађе или туче у продавници, рекао је Вон, не наводећи детаље. Додао је да су повређени у овом инциденту превезени у болницу, али не располаже са више детаља о њиховом стању.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије