Лос Анђелес, оружани напад на аеродрому

Једна особа је убијена, а седам је рањено у оружаном нападу на аеродрому у Лос Анђелесу. Полиција ранила и привела осумњиченог за напад. Авиони почели да слећу на аеродорм, јавља дописник РТС-а.

Један мушкарац је убијен, а најмање седам особа је рањено у пуцњави на контролном пункту на међународном аеродрому у Лос Анђелесу. Полиција је привела нападача, којег су снаге безбедности раниле у акцији.

Аеродром је отворен за саобраћај, јавља дописник РТС-а.

Убијени мушкарац је био припадник Агенције за безбедност саобраћаја. Полиција проверава да ли је ухапшени нападач био сам или је имао саучеснике.

Један од сведока описао је нападача као младог мушкарца и навео да мисли да је испалио око 20 метака.

Полиција је идентификовала 23-годишњег Пола Сајенсија из Њу Џерсија као нападача који је пуцао на аеродрому.

Званичник полиције, који је желео да остане анониман, рекао је да је код Сајенсија у ранцу пронађена руком писана порука у којој пише да "жели да убије раднике обезбеђења и свиње".

У ранијим извештајима наведено је да је један од аеродромских службеника рањен у ногу да би се касније појавила вест да је убијен, али без потврде да је реч о истој особи.

"Зачуо сам пуцњаву и сви смо залегли на под", испричао је у камеру телевизије Си-Би-Ес путник Роберт Перез који се затекао на терминалу 3 у време инцидента.

Један од очевидаца написао је на свом Твитер налогу: "Нешто ненормално се догађа на аеродрому. Људи трче на све стране. Управо смо евакуисани".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи