Читај ми!

Стравичан злочин у Бруклину

Пет особа, међу којима четворо деце, убијено у Бруклину. Осумњичени убица је рођак жртава и налази се у притвору.

У једном стану у Бруклину убијено је пет особа, мајка и њено четворо деце, а особа за коју се сумња да је починила убиства налази се у притвору.

Како се наводи у саопштењу, полиција је ушла у стан где је констатована смрт једногодишњег дечака и две девојчице узраста седам и девет година. Сви они синоћ су избодени ножем.

Жена стара 37 година и један петогодишњи дечак одвезени су у болницу у Бруклину, где су нешто касније подлегли повредама.

Како пишу амерички медији, убица је највероватније рођак жртава, који има дугу историју менталних проблема.

Очевици наводе да је полиција одвела убицу, који је био бос и имао крви на себи, а да је он мирно одговарао на питања приликом хапшења.

Полицију је успела да позове сестра убијене жене која није повређена.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво