Читај ми!

Немачка, рођаке држао као таоце

Немачка полиција ухапсила мушкарца који је у Фрајбургу целу ноћ као таоце држао 12 својих рођака, пријатеља и познаника.

Полиција у граду Фрајбургу на југозападу Немачке разрешила је талачку кризу, ослободивши 12 људи са којима се синоћ закључао један 36-годишњак.

Полиција је телефоном, пре хапшења, прво с њим преговарала, пошто се у једном кафићу закључао заједно са 12 рођака, пријатеља и познаника.

Немачка штампа пише да је отмичар од раније познат полицији због прекршаја закона о наоружању и о наркотицима.

Осим тога, за отмичара се каже да је био познат и због "својих политички мотивисаних кривичних дела".

Отмичар је у четвртак имао једно судско рочиште, где се није појавио, већ је позвао полицију и рекао да је "на све спреман", преносе медији, наводећи да овом човеку прети, такође, и протеривање из Немачке.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво