Читај ми!

Срушила се зграда у Сао Паолу

Најмање шест особа погинуло када се у источном делу Сао Паола срушила зграда која је још била у изградњи. Спасиоци из рушевина извукли 11 особа. Не зна колико је још људи затрпано испод рушевина.

Зграда која је још била у изградњи срушила се у источном делу Сао Паола срушила, и том приликом је погинуло најмање шест особа, саопштили су ватрогасци.

Портпарол ватрогасне службе изјавио је агенцији АФП да је 11 особа спасено, додајући да се не зна колико је још људи затрпано испод рушевина.

Локални медији су јавили да је 19 особа повређено у рушењу двоспратнице. Званичници су саопштили да је ово требало да буде продавница одеће фирме "Тора Тора" и да се градила последња три месеца.

На лицу места је више од 20 ватрогасних кола и два хеликоптера.

Рушења још незавршених зграда или старих и лоше одржаваних грађевина често се догађају у Сао Паолу, економској престоници Бразила, где живи 11 милиона људи, а узрок ове несреће још није познат.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
14° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије