Читај ми!

Упуцала другарицу у игри

Док су се играле на фарми у Јужноафричкој Републици, једна седмогодишња девојчица убила своју шестогодишњу другарицу дединим пиштољем.

Једна седмогодишња девојчица у Јужноафричкој Републици је из пиштоља убила своју шестогодишњу другарицу док су се играле на фарми, саопштила је тамошња полиција.

"Девојчице су се играле заједно и у току игре је старије дете узело дедин пиштољ, којим је упуцала млађу девојчицу у лице", рекао је портпарол полиције Ронел Ото, а преноси АФП.

Жртва, која је била ћерка радника на фарми, преминула је на лицу места, навео је портпарол.

"Седмогодишњакиња је била у посети деди и баби на фарми у близини града Бела-Бела, кад је наводно из пиштоља калибра 0,38 погодила другу девојчицу", рекао је Ото.

Полиција је отворила истрагу, али још чека упутство државног тужилаштва о томе како треба да воде случај, с обзиром на то да је починилац убиства дете.

Деда девојчице ће се данас појавити на суду под оптужбом за непажљиво руковање ватреним оружјем.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара