Читај ми!

Пљачка у стилу "Шошенка"

Филмска пљачка ексклузивног бутика у Холивуду у стилу "Бекства из Шошенка". Пљачкаш у зиду прокопао тунел кроз који је ушао и изнео скупоцену гардеробу.

Један пљачкаш однео је из бутика ексклузивне одеће у Холивуду робу у вредности од 8.000 долара на филмски начин - тако што је у зиду прокопао рупу кроз коју је ушао и изашао.

Како је пренела америчка ТВ Еј-би-си, пљачка у бутику "Китсон", чије су честе муштерије многе славне личности, догодила се у среду увече, а откривена је наредног јутра када су продавци дошли на посао и затекли рупу у зиду.

"То је лосанђелеска верзија 'Бекства из Шошенка'", изјавио је директор бутика "Китсон" Марк Тајлер, подсећајући на филм чији главни јунак успева да побегне из затвора кроз тунел ископан у ћелији.

Пљачкаш је успео да уђе у бутик и из њега изађе са скупоценом робом и поред инфрацрвених камера и напредног алармног система тако што је из суседног јавног тоалета прокопао зид који тај тоалет дели са бутиком.

"Буквално је прокопао тунел, тако да није ушао ни кроз прозор ни кроз врата. То је стварно лудо", рекао је Тајлер, истичући да ће компанија "Китсон" као додатну меру заштите сада ојачати зидове својих радњи.

Полиција је одмах обавештена и у току је истрага о овом случају.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 22. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара