Читај ми!

Ухапшен серијски убица из Кливленда

Тела три жене, за које се претпоставља да су убијене пре десетак дана, пронађена у кући у источном Кливленду. Страхује се да има још жртава. Полиција је ухапсила једну особу.

У кући на периферији источног Кливленда пронађена су тела три неидентификоване жене, а страхује се да има још жртава.

Тела су пронађена у петак и суботу - прво је пронађено у гаражи, друго у дворишту, а треће у празној кући. 

Претпоставља се да су жене убијене пре десетак дана, а полиција је ухапсила 35-годишњег Мајкла Медисона, који је већ осуђиван због силовања и налазио се се на листи сексуалних преступника.

Шеф полиције у Кливленду Ралф Спотс рекао је за Асошиејтед прес да се сумња да би могле бити још једна или две жртве серијског убице.

Градоначелник Источног Кливленда Гери Нортон каже да је осумњичени у изјави наговестио да је био под утицајем локалног серијског убице Ентонија Соувела.

"Рекао је неке ствари које су нас навеле да поверујемо да је на неки начин, Соувел можда утицао на њега," рекао је Нортон Асошијејтед пресу.

Ентони Соувел осуђен је на смрт 2011. године, након што је осуђен за убиство 11 жена, чији су остаци пронађени у близини његове куће у југоисточном делу Кливленда.

На подручје Кливленда у мају је откривен још један језив злочин - три жене су више од деценије држане у заточеништву у кући јужно од центра града.

Против возача школског аутобуса Аријела Кастра (53) подигнута је оптужница са скоро 1.000 тачака, која га између осталог терети за за отмице, силовања, и тешко убиство.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво