Филмска пљачка у САД

Пљачкаши у САД отели запослене у златари, па их одвезли до радње и принудили да отворе сеф. Нестали без трага са четири милиона долара тешким пленом.

Банда лопова побегла је са више од четири милиона долара плена из једне златаре у америчком граду Ферфилду.

Пљачка је темељно планирана, прво су отета два запослена у продавници, које су пљачкаши држали у стану 60 километара од места крађе, саопштила је полиција у петак.

Четири или пет маскираних мушкараца провалило је у стан у месту Меридијен у четвртак, везало четири особе, укључујући пословођу и једног запосленог у златари "Линокс" у Ферфилду.

Запослени су потом под претњом оружјем одвезени аутомобилом пословође до Ферфилда.

Још се не зна да ли су их разбојници раније пратили или вребали у заседи да их ухвате, рекао је заменик шефа локалне полиције.

Разбојници су најпре у стану држали две особе, а затим још два њихова пријатеља, који су стигли касније.

Када су одвезени у златару, запослени су приморани да откључају врата и да унесу приступне шифре за отварање сефа.

Отети су после одласка лопова остали везани и затворени у задњем делу радње, а ослободили су се до вечери и позвали полицију.

Лоповима нема ни трага, а аутомобил пословође је пронађен дан касније. 

Полиција не сумња да су пљачкаши професионалци, јер таква пљачка, како кажу, траје обично пола минута до минут, а ова је трајала сатима.

То је била трећа пљачка у истој продавници за три године, саопштила је полиција и додала да је то, по вредности плена, једна од највећих крађа икада у Ферфилду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара